Over Ons

Fagron is een wereldwijde groep van innovatieve farmaceutische bedrijven die zich richten op het creeëren van de toekomst van de gepersonaliseerde geneeskunde.

Onze missie

Het verbeteren van de kwaliteit van het leven van miljoenen mensen wereldwijd.

Het bereiden van GMP innovatieve, gekwalificeerde, gebruiksklare bereidingen vertrekkende van geregistreerde specialiteiten met als doel extra veiligheid en kwaliteit voor de patiënte en tijdswinst voor zowel artsen, apothekers als verpleegkundigen.

Together we create the future of personalizing medicine!

Onze waarden

Onze waarden geven ons maatstaven om onszelf te meten, met name in onze omgang met klanten, leveranciers, teamleden en de rest van de wereld.

exe_quality_RGB

Customer is Number 1

Wij leveren altijd een uitstekende klantenservice. Onze expertise, toewijding en passie dienen om de kwaliteit van het leven van patiënten en de veiligheid in de medische praktijk te verbeteren.

Speed of Execution

Snel en resoluut handelen staat centraal bij ons. Nieuwe productformulaties krijgen bij ons de absolute prioriteit.

Quality

Doorheen ons volledig proces garanderen we de hoogste kwaliteit. Dit blijkt uit de strenge normen waarbij we onze producten ontwikkelen, produceren en verdelen.

Creativity

Samen met onze klanten bedenken we innovatieve, op maat gemaakte oplossingen. Onze artsen en apothekers staan hierbij centraal. Ready-to-use producten staan hierbij centraal.

Entrepreneurship

Verantwoordelijkheden, kansen en uitdagingen zijn er om aan te pakken. We blijven investeren in  optimalisaties en delen dit graag met u. Om te anticiperen op de behoeften van onze klanten organiseren we regelmatig events met artsen, apothekers en verpleegkundigen.

Wij voldoen reeds aan de strenge en vereiste PIC/S Guideline en zijn daarom een uitstekende partner voor steriele bereidingen.

Aseptische en/of risicovolle bereidingen uitgaande van een geregistreerde specialiteit kunnen uitbesteed worden aan Fagron Sterile Services. Dit kan gaan om spuiten klaar voor gebruik, IV infuuszakken, elastomeerpompen, cassettes,… . We zijn reeds actief in domeinen zoals anesthesie, neonatologie, oftalmologie, urologie, reumatologie, orthopedie, oncologie en infectiologie.

Onze klanten

Enkele ziekenhuizen waar we mee samenwerken

Onze leveranciers

Dankzij ons netwerk van strategische partners kunnen we u een kwalitatief portfolio aanbieden.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Aan het laden...